Gert Verhulst kreeg met zijn eerste echtgenote twee kinderen: Viktor en Marie. Maar extra kindjes met zijn nieuwe vrouw Ellen Callebout kwamen er niet meer. En daar is een opvallende reden voor…

Ellen Callebout is tien jaar jonger dan de Studio 100-baas en Gert geeft in ‘Nina’ toe dat hij Ellen toch zelf de keuze wilde laten of ze al dan niet een kindje van hun beide wilde. Maar hoe zag Ellen dat?

“Doordat ik altijd met mijn restaurant zat, had ik geen eigen kinderwens”, onthult Ellen in de Vlaamse pers. Ook bij haar vorige relatie werd het idee van een baby’tje altijd maar vooruitgeschoven onder het motto ‘later misschien’.

En toen leerde ze Gert Verhulst kennen, maar hij had al twee kinderen. Twee kinderen waarmee ze al snel een heel hechte band smeedde.

“De drang om er zelf nóg eentje te hebben, bleef uit”, geeft Ellen Callebout toe in Nina. ‘Ik dacht ook: we hebben nu zo’n schoon leven, het is goed zo.” Al stond Gert wel open voor een kindje van hun twee…

“Ik wilde Ellen uiteraard wel de keuze laten, ze is tenslotte tien jaar jonger dan ik”, benadrukt Gert Verhulst in het dubbelinterview. “Ik heb er ook zeker over nagedacht. Maar als je er zo diep over moet nadenken, pro’s en contra’s afwegend, is de keuze in feite duidelijk”, maakte Ellen een eerlijke analyse in Nina. Al moest Gert Verhulst wel één ding beloven…

Een kindje kwam er dan wel niet. “Maar je hebt me wel beloofd dat ik altijd – heel ons leven lang – een hond mag hebben, hé?”, lacht Ellen in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.