Al van in het begin weten de kijkers van ‘Big Brother’ dat bewoner Danny samen geweest is met influencer Gaby Blaaser. Hij vertelde tegenover zijn medebewoner Ali over zijn pijnlijke ervaringen met Blaaser.

“Ik ben goed gekwetst geweest hoor. Ik ging met een bekend iemand uit Nederland. Ik heb bijna anderhalf jaar iets met haar gehad en dat is nu ongeveer zes maanden uit. Ik was gebroken, zij was echt de liefde van mijn leven”, vertelde Danny.

“Enfin, twee of drie weken later komt het uit dat zij met mijn collega naar het strand is geweest. Ze zijn samen gespot. Dus ik werd helemaal gek. Ik werd door iedereen gebeld, ik wist niet wat ik voelde”, ging het gesprek tussen Ali en Danny verder.

“Dat gevoel is niet te beschrijven. Dat is haat, woede, verdriet. En ik had nog gevoelens. Toen was het drie weken uit. Drie of vier weken geleden kwam het uit dat zij zwanger was, niet van mij maar van een ander. Kan je nagaan hoe heftig dat is. Dat is ziek”, gaat Danny verder.

“Het is een prachtige vrouw. Ja, dat zijn serieuze dingen”, vertelt Danny nog over zijn breuk met Gaby Blaaser.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.