Vorig jaar won Salar Big Brother 2022. De winnaar van de vorige editie kon vrijdagavond zijn ogen niet geloven toen hij Michelangelo de genomineerden van deze week zag kiezen: Charlotte, Chelsea en Danny. Michelangelo koos ervoor voor hem twee sterke kandidaten tegenover Charlotte te zetten. Een onbegrijpelijke keuze volgens Salar.

“Ik snap echt niet waarom zou je je 2 beste vrienden riskeren in WEEK 2!? Je weet niks van de buitenwereld? Maar daar zullen ze zaterdag allemaal achterkomen”, lacht hij op Twitter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.