Tv-kijkend Nederland en België heeft massaal gestemd om één bewoner naar huis te sturen.

Nomineerder Michelangelo werd als een held omschreven op de sociale media nadat hij besloot om het spel te breken en twee favorieten te nomineren. Het was niet meteen de bedoeling om één van die twee favorieten naar huis te spelen, Michelangelo hoopte Charlotte uit Middelkerke naar huis te spelen, maar dat deel van zijn plan is mislukt. De kijker gaf het minste aantal stemmen aan Chelsea, de Nederlandse moest enkele minuten later de deur achter zich dichttrekken.

Iedereen speelt dit jaar alleen en dat is meer dan ooit duidelijk geworden. Wij zijn nu al benieuwd wat Big Brother tijdens de nieuwe week in petto heeft. Eén ding is zeker: meer dan ooit zal er gestreden worden om te mogen nomineren, dat is de enige manier om zeker te zijn dat je nog een week langer kan blijven. Het spel is meer dan ooit individueel, dat hebben de bewoners afgelopen week mogen ervaren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.