Rob heeft zaterdagochtend Morfine als medicatie gekregen en daarover zijn de meningen verdeeld. “Het is heftig. Dat je hier in het huis een stap richting Morfine moet zetten, dat is heftig”, reageert Danny.

“Ik vind dat echt wel een grote stap van Big Brother. Of het onverantwoord is? Dat weet ik niet. Naar mijn idee is dit wel het laatste redmiddel dat je kan doen. Ik vind ook dat het naar ons toe oneerlijk. Kijk, je spuit iemand plat en die hoeft twee weken niets te doen, die komt twee weken verder, snap je wat ik bedoel?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.