Het gaat niet goed met Rob Groenendijk, dat kon je vrijdag al op de livestream van Big Brother merken. Zoals de kaarten nu liggen, blijft Rob gewoon in het huis. Nu ja, niet zo gewoon want de dokter is langs geweest en die heeft de grote middelen boven gehaald.

Omwille van de hevige pijn die Rob voelt, werd besloten om Morfine in te spuiten en dat is best wel een grote stap.

Rob zou nu moeten rusten en zou enkele weken geen proeven kunnen meedoen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.