Het zat er al even aan te komen, maar de kans is groot dat Rob zaterdag het huis zal verlaten. De 66-jarige gepensioneerde heeft al enkele weken lichamelijke klachten. Zijn knie wil niet mee en Rob heeft ook last van zijn nek en schouders.

Komt daar nog eens bij dat Rob het eentonige eten in het huis meer dan beu is, hij zich rot ergert aan Jason, Ali en een deel van de andere jeugdige bende in het huis.

Zaterdagochtend zou Big Brother zelfs toegestaan hebben dat Rob met zijn huisarts mocht spreken. De kans lijkt ons groot dat die Rob heeft aangeraden om het huis te verlaten. Bij publicatie van dit bericht was er van Rob nog geen spoor op de livestream te zien.

Stel dat Rob naar huis gaat, wat zal er dan met de drie genomineerden gebeuren? Zal er hoe dan ook één iemand vertrekken? Of krijgt de persoon die het huis zou moeten verlaten een automatische nominatie tijdens de nieuwe week? Het zal wellicht één van die twee scenario’s worden, maar laten we eerst kijken wat Rob gaat doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.