Martien Meiland wil een gerucht over zijn dochter Montana ontkennen. Volgens Martien is er van ruzie geen sprake. Wat is er aan de hand?

Toen Montana Meiland haar relatie met Dirk beëindigde, gonsde het al snel van de geruchten wat de wáre reden achter de breuk zou zijn. iederéén leek wel een mening te hebben. Maar één gerucht wil Martien nu toch ontkennen…

“Ze hebben geen ruzie met elkaar, dus dat scheelt ook al veel”, benadrukt Martien Meiland. Het koppel gaat vanaf nu gewoon als vrienden door het leven.

“Er is eigenlijk niks aan de hand”, sust Martien Meiland de gemoederen. De Meilandjes steunen Montana na de breuk, maar ook voor Dirk is er nog altijd plaats in de familie.

“Dirk is inmiddels ook als een zoon voor ons na die acht jaar”, voegt Erica Meiland eraan toe in een reactie bij RTL Boulevard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.