Het is een harde noot om te kraken, twee dagen voor de finale van Big Brother afvallen. Dat overkwam Charlotte Denamur donderdagochtend. Zij kreeg even na 11 uur te horen dat zij naar huis moet.

De Vlaamse kreeg het minst aantal stemmen en kreeg voor de tweede keer te horen dat het game over was. De vrouw die vaak ‘Ik wist het’ zei werd al eens naar huis gestemd maar omdat Rob vrijwillig besloot het huis te verlaten, mocht zij alsnog blijven en dat tot grote ergernis van heel wat kijkers.

Diezelfde kijkers namen afgelopen week wraak en stemden op Jolien zodat zij samen met Jason en Bart mocht blijven. Opdracht geslaagd, want Jolien gaat effectief samen met Bart en Jason naar de finale van aanstaande zaterdag.

Eén Nederlander tegen twee Belgen, de kans is groot dat er voor het derde jaar op rij een Nederlander zal winnen. De Belgen moeten hun stemmen namelijk over twee kandidaten verspreiden, al zijn er ook heel wat Nederlanders die voor Bart stemmen. Anderzijds zal Jason ook best wel wat stemmen van Belgen krijgen. Wat er ook gaat gebeuren, het is wat het is en wie er ook wint: het is een verdiende winnaar.

Niet één kandidaat heeft voordelen van Big Brother gekregen. Heel wat kijkers waren de afgelopen weken van mening dat Charlotte beschermd werd door Big Brother en dat het al vast lag dat zij zou winnen. Met haar exit is bewezen dat dat niet het geval is.

Het vertrek van Charlotte heeft gevolgen voor de sfeer in huis: het zal wellicht net iets stiller worden. Want Charlotte zorgde voor heel wat decibels. Charlotte, bedankt voor de afgelopen maanden en succes bij de zoektocht naar een kapper, een outfit,…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.