Vanmorgen rond 11 uur start de laatste liveshow voor de grote finale van aanstaande zaterdag. Dan weten we wie van Big Brother met de jackpot naar huis mag. Maar eerst moet er nog één iemand afvallen: Charlotte, Jolien, Bart en Jason zitten nog in het huis, straks zijn ze nog met drie.

De bewoners denken dat alleen de familie van de afvaller naar Amsterdam moet komen en dat die familie woensdagavond al op de hoogte gebracht werd, maar dat is niet zo. De familie van alle bewoners zal zich donderdagochtend naar Amsterdam begeven. Drie van hen doen dat voor niets en mochten nadien zonder hun geliefde familielid huiswaarts keren. Eén van hen zal hun familielid zonder twijfel een warm welkom geven en hem maar wellicht haar troosten omdat de finale niet gehaald werd.

We vinden het ergens logisch dat de familie van alle familieleden naar Amsterdam moet komen, anderzijds moeten de meesten alweer een dag verlof opofferen. En waarom? Bart en Jason zijn zo populair dat we mogen veronderstellen dat hun familie een nutteloze verplaatsing moet maken.
Voor de ouders van Jason is het niet zo heel ver rijden, maar voor de familie van Bart is het toch 200 kilometer heen en terug.

De familie van Jolien is bijna 3 uur onderweg en de familie van Charlotte heeft zonder file bijna 4 uur nodig om één enkele rit te maken. Reken maar eens uit wat al die mensen aan brandstof oprijden, sommigen rijden bijna een volledige tank leeg. Mochten de bewoners weten dat hun familie voor niets én onbetaald naar Amsterdam moet komen, ze zouden er mogelijk zelf uitstappen. Maar ze weten het dus niet….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.