Evi Hanssen moest op 14 maart afscheid nemen van haar mama Arlette. Op televisie toonde ze haar verdriet niet, maar achter de schermen barstte ze plots in tranen uit…

Evi Hanssen getuigt openhartig over de ‘vele gezichten’ van het rouwproces. “Zelfs de beste make-up artiesten krijgen mijn verdriet niet weggeschminkt”, onthult de presentatrice op Instagram. Al wil Evi daar meteen één belangrijk feit aan toevoegen.

“Dat is niet erg. Rouw kent vele gezichten”, benadrukt Evi Hanssen. Want Evi is ook niet áltijd triest. “Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig.” Evi formuleert het als volgt…

“Ik ben niet stoer of sterk. Ik doe ook maar wat, tijdens deze onwezenlijke dagen. Gisteren ben ik in de make-up stoel na de opnames in huilen uitgebarsten. Plots overvalt mij dan het besef ; mijn mama is dood.” Maar Evi voegt er meteen een heel ander voorbeeld aan toe…

“De avond daarvoor had ik een etentje met collega’s en heb ik hard gelachen en grapjes gemaakt om datzelfde verlies”, onthult Evi Hanssen wat ze bedoelt met de ‘vele gezichten van rouw’. En dan kan Evi slechts één duidelijke conclusie trekken…

“Rouw kent veel gezichten. Blij, ambitieus, down, verward, gelukkig… maar ze hebben ook 1 prachtig iets gemeen : Liefde voor diegene die er niet meer is”, aldus een emotionele Evi Hanssen op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.