De grote droom van Diede van den Heuvel gaat zaterdag in vervulling. Een goed jaar geleden spatte de droom om Klaasje Meijer bij K3 op te volgen uit elkaar, Julia Boschman werd namelijk de gelukkige tijdens ‘K2 Zoekt K3’.

Maar verrassing alom toen www.showbizzsite.be afgelopen week aankondigde dat Hanne Verbruggen van haar zwangerschap ging genieten en van de dokter zelfs niet meer mocht optreden. Diede kreeg een telefoontje met de vraag of zij enkele weken lang wil inspringen en dat doet zij met héél veel plezier.

“Ik mag Hanne tijdelijk vervangen tijdens de lopende K3 Kom erbij tour in Nederland!🎤 De afgelopen weken heb ik druk gerepeteerd voor de show en ik kan niet wachten tot het zover is. Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik vind het een grote eer dat Studio 100 mij hiervoor gevraagd heeft en ga er alles aan doen om een waardige vervanging te zijn”, glundert Diede.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.