Om André Hazes weer op het rechte pad te krijgen, waren veel helpende handjes en veel steun nodig. Maar het lijkt te lukken en André denkt regelmatig na over een comeback.

Onder andere zangcoach Robin van Beek en Andrés manager, neef en beste vriend Djarno Hofland hebben hem de laatste jaren veel hulp geboden.

“Ik heb veel ondersteuning van Djarno gekregen. Ze kwamen altijd samen naar de zangles. Djarno zat altijd aan de kant op een stoel te wachten, maar als de gesprekken dieper gingen, kwam hij erbij”, vertelt Robin in Story.

Als alles goed gaat keert André in maart 2023 terug naar het podium en dat tijdens ‘Holland Zingt Hazes’. De zanglessen worden dan ook binnenkort weer opgestart.

“Vanaf begin november gaan we André’s stem weer sterk maken. Maar ik kan je beloven dat die sessies niet alleen maar over zijn stem gaan. Ook over de dingen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, de keuzes die hij kan maken en zijn ontwikkeling. Een artiest als André krijgt veel kansen aangeboden, waarin duidelijk keuzes gemaakt moeten worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.