Zij was ooit gelukkig getrouwd met Sergio Herman, hij is nooit getrouwd geraakt met zijn Mieke en dat ondanks een verloving van jaren. Zijn Ellemieke Vermolen en Tom Waes een koppel? Dat vragen heel wat van haar volgers zich af. Een niet meer dan normale vraag lijkt ons. Ellemieke deelde donderdag een foto van zichzelf in bikini met naast haar Tom Waes in ontbloot bovenlichaam.

Heel wat volgers van Ellemieke vermoeden dat Tom Waes zijn buik heeft ingetrokken, anderen maken dan vooral een relationele opmerking op Instagram.

“Ik zou niet twijfelen”, reageert Claudine uit Knokke. En ook Angela heeft haar mening klaar “Jullie zouden een mooi koppel zijn”, schrijft zij op de sociale media.

Ceriel zwaait ook met complimenten. Leuke vent!! Moet je wat vertellen?” . Heel wat mensen zouden Ellemieke en Tom een mooi koppel vinden. Maaike heeft een gouden raad voor Ellemieke: “Inpakken en meenemen”. Zou Ellemieke dat durven?

Héél opvallend: de foto werd donderdag in de vooravond weer van de sociale media verwijderd. Waarom zou Ellemieke dat nou gedaan hebben? Zou de volgers het bij het rechte eind hebben?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.