De relatie van Sarah van Soelen en André Hazes is jammer genoeg nooit een succes geworden. Het leek lang goed te gaan tussen de twee, tot de kritiek op sociale media en van de omgeving Sarah allemaal te veel werd.

Sarah trok naar een Spaanse kliniek om tot rust te komen en in diezelfde kliniek kwam ook Hazes terecht na een aantal weken. Ondanks de goede wil en de goede bedoelingen met elkaar, kwam het niet meer goed.

“André en ik hadden een goede klik met elkaar doordat we over alles goed konden praten, iets wat in zijn vorige relatie niet kon. Hij was ook heel onzeker. Ik heb nog een brief van hem aan mij liggen waarin hij vertelt hoe onzeker hij altijd is geweest. Maar zo voelde hij zich bij mij niet…”, doet Sarah hun verhaal in Story.

Sarah hoopt in ieder geval dat het nu allemaal goed gaat met André en dat hij clean en gelukkig is. Al is ze er niet zo erg gerust op.

“Straks komen de optredens weer. Ik hoop, en dat gun ik hem, dat hij weer gaat knallen op het podium, want dat kan hij als geen ander. Persoonlijk denk ik dat hij beter iets anders kan gaan doen waardoor hij echt gelukkig wordt en blijft – dat ben ik nu ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.