Peter Gillis maakte begin februari bekend dat zijn relatie met Nicol Kremers op de klippen liep. Al bleek het koppel toen al veel langer uit elkaar. Heeft de ondernemer ondertussen opnieuw de liefde gevonden?

In een relatie is het geven en nemen, benadrukt Peter Gillis in Weekend. En hoewel de breuk met Nicol hem veel verdriet bezorgde, staat Peter ondertussen open voor een nieuwe relatie. Al heeft hij wel één duidelijke eis…

Peter Gillis is ervan overtuigd dat hij opnieuw de liefde zal tegenkomen. Aan aandacht is alvast geen gebrek. Peter doet daarover een opvallende uitspraak…

“Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen”, vertelt Peter Gillis in Weekend. Maar dat doet hij niet, want Peter heeft één belangrijke eis…

“Ik zoek geen golddigger”, benadrukt Peter Gillis in Weekend. “Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen.” En ook de leeftijd is belangrijk…

De nieuwe vriendin van Peter Gillis zal opnieuw een jongere vrouw moeten zijn.  gaat hij verder. “Want ik heb een hoop energie. In mijn hart ben ik maar 40, snap je?”, klinkt het bij Peter Gillis in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.