Na het debacle rond Mia Nicolai en Dion Cooper klinkt het gerucht dat we deze keer maar voor een gevestigde waarde moeten gaan. Trekt Frans Bauer naar het Songfestival?

Frans Bauer treedt tegenwoordig op met Sieneke en zij zou zeker opnieuw een poging willen wagen, maar wat denkt Frans zelf?

Van enig enthousiasme bij Frans Bauer valt weinig te bespeuren. Het antwoord van de volkszanger is duidelijk…

“Ik heb me eigenlijk nooit voor het Songfestival geïnteresseerd. Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen. Ik heb eigenlijk sowieso niet met wedstrijden”, klinkt het bij Frans Bauer in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.