Evi Hanssen vertelt in de Belgische pers over die ene keer dat ze werd uitgescholden. Nochtans begon het allemaal onschuldig, dacht de presentatrice…

Nepadvertenties op Facebook zijn al langer een doorn in het oog van iedereen die bekend is. Ook Evi Hanssen zag lijdzaam toe hoe haar naam misbruikt werd om hét antirimpelproduct te promoten…

“Eerst vond ik het nog wel grappig”, vertelde de presentatrice daarover. Een product tien keer krachtiger dan dure botox? Evi vond het wel wat hebben en leek zich van geen kwaad bewust…

“Want net mij gebruiken voor zo’n reclame? Ik heb nog nooit iets aan mijn gezicht laten doen tegen rimpels of iets anders. Ik beschouwde het dus nog wel als een compliment.” Maar toen kreeg Evi Hanssen onrustwekkende berichtjes binnen…

Evi Hanssen kreeg berichtjes toegestuurd van volgers die haar contacteerden met de vraag wanneer de producten geleverd zouden worden. En de reacties werden alsmaar venijniger…

Evi Hanssen kreeg boze reacties kreeg van mensen die na betaling geen levering ontvingen en haar uitscholden voor geldwolf, lezen we in Dag Allemaal. Evi Hanssen besloot alsnog aangifte te doen bij de politie tegen de cybercriminelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.