Donderdagochtend even na tien uur heeft Big Brother de genomineerden van deze week bekendgemaakt. Dat Jason één van de genomineerden was, dat wisten we al. Michelangelo zag zijn naam voor het eerst op de pancarte van de genomineerden verschijnen.
Danny is de derde genomineerde en het is ook zijn derde nominatie. Twee keer overleefde de Nederlander zijn nominatie, maar of dat nog een derde keer zal gebeuren is niet duidelijk.

Polls geven aan dat Jason zo goed als zeker zal blijven en dat de strijd vooral tussen Michelangelo en Danny zal woeden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.