Er is er ééntje jarig op vrijdag: Ias. De jongeman van 22 viert vrijdag zijn 23ste verjaardag en dat verdient een feestje. Donderdag maakte Chiara een slinger met daarop ‘Sweet 16’, een knipoog naar de leeftijd waarop Ias zich volgens enkele bewoners gedraagt.

De bewoners hopen dat Big Brother zelf ook nog iets in petto heeft voor de jarige, want de meeste bewoners hebben slechts één coin en die willen ze eigenlijk liefst niet uitgeven. Stel dat ze een coin nodig hebben voor een spel, dan zetten ze zichzelf buitenspel.

Of het zo hard gespeeld zal worden, zien we vrijdag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.