Wie had ooit gedacht dat ‘Ik Geloof In Mij’ ooit zo’n kijkcijferkanon zou worden. Voor velen onder hen betekende het programma niet meteen een grote doorbraak in carrière, maar wel voor René le Blanc.

Wie ook gevraagd is voor het programma is Django Wagner. Maar de zanger wou liever niet deelnemen aan het programma.

“Ik heb er destijds vriendelijk voor bedankt. Voor iemand als René le Blanc is het inderdaad goed geweest, maar het kan ook behoorlijk mislopen. Kijk maar naar Dave van Well. Hij is in die uitzendingen rond het concert in ZiggoDome heel negatief naar voren gekomen, omdat hij ruzie aan het maken was”, zegt Django in Story.

Zo’n passage in een televisieprogramma is niet meteen bevorderlijk voor je carrière en dat gaf nog eens extra bevestiging voor Django ook dat het goed was dat hij destijds ‘nee’ had gezegd op het aanbod?. “Je weet nooit hoe je wordt neergezet.”

Django werkt ondertussen rustig verder aan zijn carrière en aan de strijd met de overtollige kilo’s. “Ik wil weer afvallen, om medische redenen. Ik word toch een dagje ouder en ik wil eventuele complicaties voor zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.