Tatjana Simic en haar trouwe viervoeter Lilly waren onafscheidelijk, maar Tatjana moest onlangs tragisch nieuws verwerken…

Tatjana Simic meldde onlangs het overlijden van haar geliefde hondje en deelde een mooie boodschap op haar sociale media… Eén ding is duidelijk…

“Lilly heeft onvoorwaardelijke liefde gegeven aan al mijn familie, vrienden en zelfs vreemden. Ze zal nooit worden vergeten”, klonk het bij Tatjana op Instagram terwijl ze een filmpje van haar hondje deelde. Tatjana wist wat haar te doen stond…

Tatjana Simic sprong meteen op het vliegtuig richting Bali om daar haar verdriet om Lilly te verwerken. Tatjana liet op Instagram weten dat ze met een ‘gebroken hart’ veilig was aangekomen, al voegde ze er één iets aan toe…

“Ik ben er zeker van dat Lilly meekijkt vanaf boven”, vertelde Tatjana Simic op Instagram. En het hotelpersoneel in Bali hielp alvast om met hun vrolijkheid en vriendelijkheid haar gebroken hart een beetje te helpen helen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.