Marlijn Weerdenburg trok enkele belangrijke lessen na het droevige overlijden van haar moeder. Marlijn besloot dat het tijd was om eindelijk die stap te zetten. Wat was er aan de hand?

Marlijn Weerdenburg onthult in &C Magazine dat het overlijden van haar moeder een keerpunt betekende in haar leven. En dan doet Marlijn een heel opvallende onthulling…

“Ik ben volwassen geworden”, klinkt het eerlijk bij Marlijn Weerdenburg in &C Magazine. “Pas op  mijn achtendertigste, dus.” Marlijn verduidelijkt het als volgt…

“Voorheen legde ik de verantwoordelijkheid altijd bij iemand anders neer. Het klinkt stom, maar ik dacht: het komt wel goed, want ik heb mijn moeder. Ik doe het niet alleen.” En nu is dat anders. Al wil ze daar toch één belangrijk iets aan toevoegen…

“Dat doe ik nog steeds niet, maar de allergrootste armen waar ik altijd in kon verdwijnen zijn wel weggevallen”, geeft Marlijn Weerdenburg toe in &C Magazine. Plots veranderde alles…

“Nu was ik ineens de vrouw tussen allemaal mannen, mijn vader, mijn vriend en mijn twee zonen, en moest ik degene zijn die ervoor zorgde dat alles goed zou komen”, verduidelijkt Marlijn Weerdenburg in &C Magazine hoe die plotse verantwoordelijkheid ervoor zorgde dat ze eindelijk ‘volwassen’ werd.

Marlijn Weerdenburg zal ongetwijfeld niet de enige persoon zijn waarvoor een overlijden een keerpunt werd in het leven…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.