Gert Verhulst blijkt een duister en negatief kantje te hebben. Zo komt Ellen Callebout met een opvallend verhaal over haar echtgenoot Gert Verhulst op de proppen…

De Studio 100-baas blijkt zich enorm te kunnen opwinden in het verkeer. Ellen vertelt het als volgt…

“Ik ben niet gauw ongelukkig, omdat ik weinig dingen de moeite vind om ongelukkig voor te zijn. Ik kan daar ook gewoon geen tijd en energie in steken”, vertelt de echtgenote van Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. Maar Gert lijkt daarin wel haar tegenpool…

“Gert is daar anders in, hij kan zich opwinden om het minste. Dan rij ik bijvoorbeeld met hem van Antwerpen naar Oostduinkerke, doen we er een kwartier langer over dan gewoonlijk en moppert hij. ‘Zo lang rijden!’ Ja, en dan? Wat maakt het uit?” Ellen maakt dan telkens één duidelijke opmerking…

“Je zat niet eens achter het stuur! Dat is toch allemaal geen drama? Zeur daar toch niet over! Maar dat is Gert”, geeft Ellen Callebout toe in Het Laatste Nieuws. “We zijn twee uitersten op dat vlak.” Op welke manier probeert Ellen dat mopperen tegen te gaan?

“Ik probeer hem op zo’n moment wat op te beuren, maar meestal lukt dat niet en dat laat ik hem maar. Dan blijft hij maar wat zitten, daar in die negatieve bubbel. Óók goed. Hij komt er vanzelf weer wel uit.” Al heeft Ellen toch wel haar bedenkingen…

“Ik denk dan alleen: dat vloeken, dat grumpy zijn, is dat nu een meerwaarde geweest? Nee, want dat slorpt alleen maar energie op”, aldus de echtgenote van Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

En zo blijkt Gert Verhulst stiekem een ‘grumpy old man’ te zijn. Wie had dat gedacht van de man die jarenlang met zijn hond praatte en verantwoordelijk is voor de vrolijke K3-liedjes!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.