Jeroen Meus geeft toe dat hij een ander mens is geworden sinds het overlijden van zijn broer Wim. De tv-kok ging door een diep dal na het tragische overlijden, maar rechtte sindsdien de rug…

Wim Meus overleed op 31 december 2021 en Jeroen onthult in de Vlaamse pers hoe het overlijden van zijn broer hem veranderde. De impact was enorm…

“Rustiger. Dankbaarder. Iemand over wie ik heel tevreden ben”, aldus Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws. Na de ziekte van Wim ging Jeroen door een heel donkere tijd, maar daar leerde hij belangrijke lessen uit…

In die periode waren de opnames voor ‘Dagelijkse kost’ zijn lichtpunt. “Toen mijn broer op sterven lag, sliep ik altijd bij hem”, onthult Jeroen Meus een vast ritueel uit die periode in Het Laatste Nieuws.

“Dan nam ik in het ziekenhuis een douche en kwam ik hier opnemen”, voegt de tv-kok eraan toe. “Daarna ging ik naar huis, at ik samen met mijn vrouw en kind, nam ik een douche en vertrok ik weer naar mijn broer.” Het werd een vast ritueel dat Jeroen Meus weken zou aanhouden…

“’Dagelijkse kost’ was mijn warm tunnelke waar ik een paar uur in kon vertoeven. Dat was mijn bondgenoot”, besluit Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws die zijn leven opnieuw wist op te pakken na het tragische overlijden van zijn broer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.