Terwijl Jan Smit samen met de collega’s van De Toppers volop aan het repeteren is, valt er thuis wat te vieren. Het was donderdag 11 jaar geleden dat Liza en Jan hun huwelijksfeest gaven in Volendam. We schrijven 17 november 2011, een koude avond, dat zullen de collega’s van de pers nog wel weten.

Eén jaar eerder was 17 november ook een feestdag voor het koppel: hun eerste kind Emma werd namelijk geboren. Vandaag viert Emma dus naar 12e verjaardag, wat vliegt de tijd snel!

En op onze redactie viel vandaag het nieuwe album van Jan Smit in de brievenbus. Toeval bestaat niet!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.