Glennis Grace zal in het vervolg twee keer nadenken voor ze zich in een situatie als die in de Jumbo mengt. Ze mag dan wel in de bres zijn gesprongen voor haar zoon, ze heeft er ook heel wat mee kapot gemaakt.

Zo is ze heel wat vrienden verloren, waaronder één goede. Ze praatte erover in de talkshow van Eva Jinek, maar zonder namen te noemen. Al lijkt het ondertussen duidelijk over de bekende stylist Fred van Leer te gaan.

Ondertussen heeft Glennis er een rechtszaak opzitten en dat ging er stevig aan toe. Glennis ontkende veel van de feiten maar kan niet tegenhouden dat haar hele wereld op zijn kop blijft staan, zegt Party.

Een doorbraak als zangeres lijkt voor Glennis verder weg dan ooit en het zou zomaar eens kunnen dat ze haar droom volledig mag opbergen. Ook de droom om in Amerika door te breken.

In een interview een tijdje geleden droomde ze nog hardop van een carrière in Amerika en het feit dat ze Nederland nooit volledig zou laten vallen. “Ik kan wel zeggen dat er veel aanbiedingen komen vanuit Amerika om te gaan touren of Las Vegas te gaan doen”, klonk het toen nog. Aanbiedingen die nu misschien wel verder weg dan ooit lijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.