Opvallende beelden van de echtgenote van Gert Verhulst werden getoond op de Vlaamse televisie. Ellen leek volledig in paniek. Wat was er aan de hand?

Gert Verhulst besluit met zijn gezin een tochtje te maken met ‘segways’. Maar in de realitysoap ‘De Verhulstjes’ wordt al snel duidelijk dat Ellen problemen ondervindt met het vervoermiddel…

“Ik heb je nog nooit zo gezien”, klinkt het ongerust bij Marie Verhulst wanneer ze Ellen ziet sukkelen met de segways. Ellen doet een opvallende onthulling…

“Ik heb er schrik op”, geeft Ellen toe. “Ik weet niet hoe het komt, maar ik wil er gewoon af.” En dan geeft Ellen toe dat ze echt op het punt stond om te gaan halen. Dat stelde ook Viktor Verhulst vast…

“Je had tranen in je ogen zelfs”, aldus Viktor Verhulst. “Ik vond het zo erg”, geeft Ellen toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.