Beleefden Julia Boschman van K3 en de Vlaamse zanger Metejoor een avontuurtje? De Vlaamse zanger doet nu een opvallende bekentenis…

Het was Yvonne Coldeweijer die enkele maanden geleden de juice bracht dat Metejoor en Julia tijdens de opnames van de Vlaamse versie van ‘The Voice Kids’ met elkaar afspraken in een hotel voor een ‘intiem momentje’… Metejoor doet nu een opvallende onthulling over die affaire…

Metejoor is al vele jaren samen met Britt en de zanger geeft toe dat die relatie in woelig water kwam door de roddels die verspreid werden door Yvonne Coldeweijer. En dan moet Metejoor één ding toegeven…

“Het was de eerste keer dat zoiets me overkwam”, bekent Metejoor in het Vlaamse blad Humo. “Ik was er niet goed van.” En dan wil Metejoor er toch één belangrijk element aan toevoegen…

Meer wil Metejoor niet over de hele zaak zeggen: “Voor je ‘t weet worden je woorden uit hun context gerukt, en daartegen wil ik mijn familie beschermen”, aldus Metejoor in de Vlaams pers. “Het is mijn keuze om een bekend kop te hebben, dus ik moet de gevolgen dragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.