Manon is nog steeds gelukkig getrouwd met Guus Meeuwis, maar toch onthult ze wat negatieve kantjes aan haar echtgenoot…

Sowieso had Manon al liever een man gehad die groter is dan haar 1m84 en Guus is toch haast tien cm kleiner. Al is er één iets waar ze zich nog méér aan ergert…

Zo speelt Guus tuba en dat vindt Manon werkelijk ‘verschrikkelijk’. Manon vindt het ‘libidokillend’. En dat heeft ze ook al aan Guus laten blijken. De zanger reageert als volgt…

“Ik vind het zelf nog steeds hartstikke leuk, maar op de een of andere manier wordt het thuis niet gewaardeerd. Dus doe ik het maar wat minder”, lacht Guus Meeuwis in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.