Plots duikt er onrustwekkend nieuws op over Gordon. Moeten we ons zorgen maken om Gordon? Een naaste vriend reageert…

Gordons goede vriend Rogier reageert in Weekend op de pijnlijke relatiebreuk van Gordon. En Rogier maakt zich zorgen…

“Ik heb veel telefonisch contact, maar – dat merk ik ook aan mezelf – als je druk bezig bent, heb je wat minder contact dan als je rustig bent. Dit was voor hem natuurlijk een heel moeilijke tijd, waarin hij het liefst zijn telefoon weglegt, maar dat geeft ons extra zorgen”, geeft Rogier toe in Weekend. Eén ding is duidelijk…

Rogier beseft dat hij er enkel kan proberen te zijn voor Gordon. Hopen dat Gordon zo snel mogelijk die hele situatie achter zich kan laten. Want één iets heeft nu totaal geen zin…

“Dus luisteren wanneer het nodig is”, beseft Rogier wat hem te doen staat. “Het heeft geen zin om hem met de vinger te wijzen. Hij weet natuurlijk zelf ook wel: misschien heb ik het te vroeg naar buiten gebracht. Maar ja, als het zo goed voelt….” Besluit Rogier in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.