Even was er paniek bij de fans van de Meilandjes. Toen het pension Code Rosé niet openging, werd in eerste instantie gedacht aan gezondheidsproblemen. Martien Meiland doet daarover nu een verrassende uitspraak…

Uiteindelijk bleken het problemen met de vergunning van het pension te zijn, maar Martien zou Martien niet zijn, mocht hij daar geen stevige uitspraak over doen…

“Het was inderdaad slechter nieuws geweest als ik ziek zou zijn”, geeft Martien Meiland toe in Story. “Dat heb je niet in de hand.” Martien wil het gerucht echter meteen de wereld uit helpen…

“Maar ik voel me goed en alles gaat goed met de gezondheid. Ik heb in geen jaren dokters gezien.” Al voegt Martien daar meteen een nuancering aan toe…

“Maar dat komt misschien ook wel omdat ik niet zo snel naar een arts ga”, geeft Martien Meiland toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.