Gerard Joling ziet op 63-jarige leeftijd nog steeds prima uit, maar de buitenkant is niet altijd een goede weerspiegeling van de binnenkant. Wat is er aan de hand met Geer?

Telkens hij in de spiegel kijkt wordt Gerard Joling met zijn leeftijd geconfronteerd. Overweegt Geer plastische chirurgie?

Gerard Joling geeft toe dat hij in het verleden wel eens een ‘prikje botox’ heeft gebruikt, maar dat is ondertussen alweer een hele poos geleden. Met andere ingrepen blijft Geer liever voorzichtig…

“Ik zie soms mensen waarvan ik denk: wat heeft die nou laten doen?” klinkt het bij Gerard Joling in Weekend. De zanger-presentator geeft toe dat hij daar heel voorzichtig mee is. De reden is duidelijk…

“Ik merk aan alles dat ik ouder word”, geeft Gerard eerlijk toe in Weekend. Maar daar heeft hij mee leren leven. Eén scenario wil Geer te allen koste vermijden…

“Als ik dat niet zou accepteren, ga ik eruit zien als mensen die door bepaalde behandelingen een misvormd gezicht hebben en dat is het laatste wat ik wil”, aldus Gerard Joling in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.