De echtgenote van Nick Schilder onthult een pijnlijk voorval dat plaatsvond tijdens hun huwelijk. Gelukkig reageerde Nick erg liefdevol… Wat was er aan de hand?

Kirsten heeft het moeilijk de kinderen alleen thuis te laten en het koppel gaat dan ook zelden een weekendje weg. Quality time onder hun tweetjes? Dat is een zeldzaamheid. En die ene keer dat het wel gebeurde liep het dan nog volledig fout…

“De eerste keer dat we het dus probeerden ging het tijdens de eerste nacht al mis”, doet Kirsten haar verhaal in Party.

“Ik kreeg ontzettende pijn in mijn buik. Nick vroeg of ik het nog leuk vond want hij zag dat ik al naar terugvluchten aan het zoeken was. Diezelfde avond zaten we in het vliegtuig terug naar huis.” Kirsten onthult wat er fout liep…

“Ik kreeg direct last van enorme heimwee gevoelens naar de kinderen thuis,” geeft de echtgenote van Nick Schilder toe in Party. Gelukkig reageerde Nick rustig en erg liefdevol op het voorval?

Nick Schilder toonde zich begripvol en reageerde erg lief naar zijn echtgenote toe. De quality time van het koppel beperkt zich dus tot een etentje. Verder weg van huis zonder de kinderen? Daar waagt het koppel zich niet meer aan…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.