De meningen over het openen van het kistje in de gameroom waarbij Lindsey één iemand mocht nomineren zorgt voor gemengde reacties in het huis.

Lindsey was blij met het feit dat zij Jason kon nomineren, maar eigenlijk was het een prijs waar zij niets mee was. Het enige wat zij voorkomen heeft is dat er geld bij in de jackpot kwam.

De nominatie door Lindsey heeft niets aan de nominaties gewijzigd, want Charlotte zou met haar Power Of Nomination Jason ook genomineerd hebben.

“Ze heeft wel haar ware gelaat laten zien en haar masker is afgevallen”, reageerde Bart. “Ik ben benieuwd wat het met mij doet zaterdag. Maar ook wat het met Lindsey doet buiten het huis, hoe hierop wordt gereageerd, want het is toch een beetje een bitch-move”, besluit Jason.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.