Sinds Marco Borsato in opspraak kwam, delen ook zijn kinderen Jada en Luca in de klappen. Jada onthult nu hoe ze over haar vader denkt…

Jada Borsato stond aan het begin van haar eigen carrière met een rol in GTST toen de zaak rond haar vader losbarstte. Hoe blikt ze terug op die periode?

Jada wil in Weekend één iets benadrukken: “Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening over hem zal nooit veranderen.” Jada legt uit hoe het nu werkelijk zit in de zaak-Borsato…

“Ik weet precies hoe het allemaal zit”, benadrukt Jada Borsato in Weekend. “Ik kan er helaas niet veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen.” En dan doet Jada een opvallende voorspelling…

“De waarheid wint altijd. Altijd. Dat denk ik écht. Als dat niet zo is, hebben we een heel slecht rechtssysteem”, klinkt het bij Jada Borsato in Weekend. En dan wil de dochter van Marco Borsato er één belangrijk feit aan toevoegen…

“Natuurlijk zal ik er altijd voor mijn vader staan, ik zal altijd voor hem blijven vechten, absoluut”, benadrukt Jada Borsato in Weekend. Net zoals haar vader altijd voor haar heeft gedaan, aldus de dochter van Marco Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.