Het gezin van Rob de Nijs moest opnieuw een zware klap verwerken. Gelukkig kon de echtgenote van de zanger die als verpleegkundige is opgeleid tijdig ingrijpen…

Julius, de elfjarige zoon van Henriëtte en Rob de Nijs, had hevige buikpijn en Henriëtte merkte meteen dat het ernstig was. Met spoed bracht ze haar zoon naar het ziekenhuis…

De artsen hadden al snel door dat het om een acute blindedarmontsteking ging. Het medisch personeel sprak vol lof over het tijdige ingrijpen van Henriëtte de Nijs…

“Volgens de artsen heb ik Julius veel leed bespaard door mijn snelle handelen. Als ik langer had gewacht, of had getwijfeld, was de ontsteking geknapt. En dan was de kans op complicaties groter geweest”, vertelt de echtgenote van Rob de Nijs aan Story. Al wil ‘Jet’ toch één ding duidelijk maken…

“Het mag best even iets saaier zijn hoor, ons leven”, zucht Henriëtte op Instagram. “Gewoon een beetje “normaler” niet te veel gedoe”, aldus Jet de Nijs. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.