De echtgenote van Rob de Nijs kreeg tijdens een recent interview een toch wel pijnlijke vraag voorgeschoteld. Hoe reageerde Henriëtte?

Rob de Nijs is (gelukkig) nog niet dood, of Party polst bij zijn echtgenote of zij zich een leven zonder Rob de Nijs kan voorstellen. Zal er dan ruimte zijn voor een nieuwe partner?

“Ik weet dat niet”, klinkt het eerlijke antwoord van Henriëtte op de toch wat ongepaste vraag van Party die haar toch wat lijkt te overvallen.

“Ik kan daar nu helemaal geen zinnig woord over zeggen.” Maar al snel weet de echtgenote van de zanger zich te herpakken en spreekt ze klare taal…

“Ik moet er niet aan denken om na Robs dood een nieuwe partner te krijgen, dat klopt nog niet”, herpakt Henriëtte zich resoluut in Party. “Ik ben al zolang samen met deze man.” Henriëtte wil het nog éénmaal duidelijk stellen…

“Ik kan me niet voorstellen dat er ruimte is voor iemand anders. Nee, ik wil dat ook niet”, benadrukt Henriëtte, de echtgenote van Rob de Nijs, in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.