John de Bever en Kees Stevens dreigen ermee de stekker uit De Bevers te trekken. Wat is er aan de hand bij het populaire duo?

John de Bever geeft toe dat hij het succes van zijn reallifesoap nooit had durven voorspellen. “Ik verbaas me er nog steeds over dat mensen het zo leuk vinden”, geeft John toe in Party. Wat mogen we in de toekomst nog verwachten van het koppel?

“Het moet wel leuk blijven voor de mensen, alleen overal waar wij komen vinden de mensen De Bevers leuk, dus misschien maken John en ik ons weer veel te druk over de invulling“, geeft Kees Stevens toe dat het koppel er toch mee bezig is. Al is één ding duidelijk…

“Aan de kijkcijfers ligt het niet, die waren supergoed”, benadrukt Kees Stevens. Het koppel heeft echter wel één duidelijke voorwaarde voor hun reallifesoap…

“Zodra wij dingen in scène moeten gaan zetten, niet onszelf kunnen zijn, dan stoppen wij ermee”, spreekt John de Bever duidelijke taal. En dan wordt John plots even emotioneel…

“Het klinkt stom om over mezelf te zeggen, maar ik kan in het leven niet meer bereiken”, vertelt John de Bever. John zag niet één, maar wel twee dromen in vervulling gaan…

“Ik ben profvoetballer geweest en nu werk ik al heel wat jaren als zanger. Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken”, klinkt het dankbaar bij John de Bever in Party. En dat allemaal in goede gezondheid…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.