Gaat het de foute kant op met André Hazes? Een goede vriend van de zanger waarschuwt nu dat André foute keuzes maakt…

Aan het woord is liedjesschrijver Bram Koning die in Weekend een opvallende vergelijking maakt tussen André Hazes en Marco Borsato.

André Hazes wil een andere muzikale weg inslaan. Hij droomt van de grootste rocklegendes en wil dezelfde weg opgaan. Maar dat zou fout aflopen, meent Bram Koning in Weekend. De liedjesschrijver legt uit waarom…

“André wil dingen doen die hier echt niet gaan lukken. Hij is een talentvolle gozer en heel creatief, maar meer dan Nederland en België zal het niet gaan worden.” Bram Koning waarschuwt plots voor een opvallende gelijkenis met Marco Borsato…

“Voor Marco Borsato gold hetzelfde en die kon daar heel goed van eten, dus daar is niks mis mee”, benadrukt Bram Koning in Weekend. “André is een man die feestliedjes moet blijven zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.