Snijden, portioneren, afsauzen en inzetten: Jaap Reesema en Kim Kötter hebben maandagavond tijdens het Sky Christmas Charity Diner laten zien onverslaanbaar te zijn in de keuken én op de restaurantvloer. Met netjes werken, goed communiceren en natuurlijk een goede sfeer aan tafel sleepte het duo de felbegeerde hoofdprijs in de wacht voor ‘hun’ goede doel: het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

“Als ambassadeurs hebben we met eigen ogen gezien wat het Wilhelmina Kinderziekenhuis kan betekenen voor zieke kinderen en hun ouders. Dit geld is zo hard nodig om meer mensen te werven en zo nog meer kinderen te kunnen helpen,” vertelt Jaap. Kim vult stralend aan: ”Op zo’n avond als deze gun je het natuurlijk iedereen zo erg. Alle goede doelen hebben mooie verhalen en verdienen het om te winnen, maar stiekem ben ik zó trots dat we dit voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor elkaar hebben gekregen!”

Sky Christmas Charity Diner
Het is dit jaar de eerste editie van het Sky Christmas Charity Diner: een feestelijk charity event waarbij vijf goede doelen in het zonnetje worden gezet met een luxe 5-gangen diner. In samenwerking met het team van Ron Blaauw hielpen tien ambassadeurs, in duo’s gekoppeld aan de aanwezige goede doelen, mee met het bereiden, borden opmaken en het uitserveren van de gerechten. Zij werden beoordeeld op hun prestaties in de keuken (bereiden), op de vloer (uitserveren) en aan tafel (sfeer). Het duo met de hoogste waardering ontving aan het einde van de avond een prachtige prijs uit handen van Ron Blaauw én de Sky Kerstman: €50.000,- zendtijd voor radiospots op Sky Radio.

De presentatie van het Sky Christmas Charity Diner lag in handen van Sky station-voice Mark Labrand, Jaap Reesema voorzag de avond van een prachtig muzikaal randje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.