Ellemieke Vermolen pakt binnenkort uit met haar nieuwe boek. En de ex van Sergio Herman beschrijft de emotionele rollercoaster in het boek dat in het voorjaar van 2023 verschijnt.

“Mijn schrijfproces komt langzaam tot een einde”, schrijft Ellemieke op Instagram. “Het was een emotionele rollercoaster. Wat een mooie reis.” Al was het ook een reis met heel wat tranen…

“Ik heb veel gehuild, tranen van verdriet, gemis maar ook van dankbaarheid, want ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mag gaan delen met jullie.” Want uiteraard is het parcours van Ellemieke er een met pijnlijke dalen, maar één ding wil Ellemieke duidelijk maken…

“Dit is mijn zielsmissie. Het voelt zo goed, ik weet dat ik met mijn boek jou straks (weer) in je kracht krijg. Verlies is een periode van rouw, onmacht, accepteren, loslaten en vergeven”, vertelt Ellemieke Vermolen op Instagram. En dan pakt Ellemieke nog uit met een mooie boodschap…

Op 15 december starten de voorbestellingen en daarover wil Ellemieke Vermolen nog het volgende kwijt…

“Hier zit een hele bijzondere en liefdevolle verrassing bij, waarmee ik jou alvast ga helpen met zelfliefde, loslaten en vergeven. Van mijn hart naar jouw hart, veel liefde en licht”, aldus Ellemieke Vermolen op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.