Mariska Bauer werd begin 2022 geveld door een herseninfarct en de echtgenote van zanger Frans Bauer onthult nu de pijnlijke waarheid…

“Op het moment dat ik een herseninfarct kreeg, had ik dat helemaal niet door”, geeft Mariska Bauer toe op Instagram. Mariska wil één misverstand uit de wereld helpen…

“Ik kon ineens een beetje moeilijk praten, (het gevoel van een dikke tong). Ik ben zelfs nog naar de winkel gegaan toen ik deze uitvalsverschijnselen had”, doet Mariska haar verhaal. Want van één ding was Mariska Bauer overtuigd…

“Mond, spraak arm beroerte alarm ? Een infarct is iets voor oude mensen, dacht ik”, geeft Mariska Bauer toe, maar dat bleek een misverstand dat Mariska nu uit de wereld wil helpen. Eén ding is duidelijk…

“Dit is een groot misverstand: het kan iedereen overkomen! Ook als je nog geen 50 bent”, benadrukt Mariska Bauer op Instagram. “Gelukkig ben ik er goed vanaf gekomen.” Toch wil Mariska over haar gezondheidssituatie nog één iets kwijt…

“Aan de buitenkant zie je niks aan mij, maar ik heb mijn leven moeten aanpassen. Veel gevolgen van een herseninfarct zijn voor de buitenwereld niet zichtbaar”, geeft Mariska Bauer toe op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.