Claire Meiland is amper vijf jaar oud, maar nu reeds lijkt het meisje duidelijk te weten wat ze later worden wil. Ligt het carrièrepad van Claire nu al vast?

Maxime Meiland deelt op haar Instagram Stories schattige beelden van haar nieuwe visagiste…

Dochtertje Claire maakt haar mama nog net wat mooier dan ze al is door haar een nieuwe look aan te meten. En ‘Clairie’ weet wat ze doet!

In de Stories zien we hoe Claire zowel de lippen als de ogen van mama verzorgt. De look van mama Maxime is plots… heel bijzonder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.