Emma Heesters mag dan wel beweren dat haar relatie met voetballer Wesley Hoedt een afgesloten hoofdstuk is, niet iedereen blijkt daarvan overtuigd. Hoe zit het nu écht tussen hen?

Emma Heesters maakte een einde aan haar relatie met de voetballer na aanhoudende geruchten over overspel, maar gelekte beelden schetsen nu een heel ander beeld…

Spionnen van roddelkanalen brengen het nieuws dat Hoedt opnieuw bij een optreden van de zangeres werd gespot én dat ze samen in New York waren. Wazige beelden van iemand die ‘een oranje vest’ draagt moeten bewijzen dat het koppel opnieuw samen is. Emma reageert nu zelf…

“Mijn liefdesrelatie met Wesley is gewoon over en dat ben ik zelf op mijn manier aan het verwerken. Privédingen bespreek ik gewoon in privésferen en dat wil ik voor de rest ook niet in de media gaan verkondigen ofzo”, publiceert Mediacourant een reactie van Emma Heesters bij Shownieuws. Eén ding wil de zangeres benadrukken…

Emma geest toe dat ze elkaar wel nog steeds zien: “Het is altijd goed om op goede voet uit elkaar te gaan. Ik heb ook helemaal geen zin in drama.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.