Eva Jinek reageert verrassend openhartig wanneer ze een opmerkelijke vraag krijgt voorgeschoteld…

Zou het niet leuk zijn mocht Eva Jinek eens meedoen aan De Slimste Mens? Daarover kan de talkshowhost duidelijk zijn…

“Ik péins er niet over. Ik wil niet ontmaskerd worden”, spreekt Eva Jinek duidelijke taal. Haar reden is duidelijk…

Eva Jinek vreest vooral het afbreukrisico dat kandidaten van de populaire quiz nemen. Maar meteen ligt de presentatrice onder vuur omwille van haar uitspraak…

Angela de Jong vindt de vrees van Eva Jinek maar niets: “Dat vind ik zó’n vrouwenargument”, klink het bij de columniste. Maar Eva Jinek verdedigt zich…

“In dit geval is het puur gewoon dat ik denk: ik wil ook als mensen naar mij kijken ’s avonds, dat ze denken: hé, dat is Jinek, die heeft zich ingelezen, die weet waar ze het over heeft”, ontkent Eva Jinek dat ze zich verstopt achter ‘een vrouwenargument’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.