Evan Jinek staat voor belangrijke maanden. Niet alleen is de presentatrice zwanger, maar ze staat ook voor belangrijke onderhandelingen over een nieuw tv-contract. Eén ding wil Eva benadrukken…

De kijkcijfers van Eva Jinek zijn volledig ingestort en nu al lijkt duidelijk dat ze niet meer moet rekenen op de riante vergoeding van 1,2 miljoen euro per jaar. Eva Jinek reageert nu zelf op alle heisa…

Weekend volgde Eva Jinek naar een evenement in Amsterdam waar Roos Moggré haar enkele vragen voorlegde… Eén antwoord van de presentatrice is veelzeggend…

Eva Jinek kreeg geen al te pijnlijke vragen voorgeschoteld over haar slechte kijkcijfers, de kritiek op de veel te lange uitzendingen of op de vraag of ze haar miljoenencontract wel waard is. Maar met één antwoord laat Eva Jinek toch in haar hart kijken…

“Eén van de dingen die ik in het begin van mijn boek Droom Groot vertel, gaat over een heel moeilijk moment in mijn carrière. Dat mijn carrière dood werd verklaard, is inmiddels al vaker gebeurd, nu ben ik dat wel gewend”, lijkt Eva Jinek te reageren op de huidige heisa rond haar persoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.