Evi Hanssen geeft toe dat haar eerste zwangerschap een ongelukje was. Het gebeurde allemaal tijdens opnames van Expeditie Robinson…

Als twintiger wilde Evi Hanssen helemaal geen kinderen. Met vier oudere broers was ze op die leeftijd al peettante en dat vond ze prima.

“Ik had het prima naar mijn zin zo zonder kinderen met een spannende carrière bij televisie”, schrijft Evi Hanssen in Max Magazine. Maar de natuur had andere plannen met Evi…

“Het moederschap overkwam mij”, geeft de presentatrice toe. Tijdens de opnames van Expeditie Robinson merkte Evi Hanssen plots enkel veranderingen in haar lichaam op…

“Ik zou toch niet zwanger zijn?” vroeg Evi Hanssen zich af tijdens de opnames van Expeditie Robinson in Maleisië. “Ik was moe en mijn menstruatie bleef uit.” In eerste instantie dacht Evi aan de jetlag als boosdoener. Maar de twijfel sloeg toe…

“Ik haalde toch een zwangerschapstest. Minutenlang staarde ik onwezenlijk naar de positieve test”, getuigt Evi Hanssen, alvorens ze naar haar toenmalige partner Fred Di Bono belde met het nieuws. Een niet gepande zwangerschap, maar één ding werd al snel duidelijk…

“Natuurlijk was ons kindje welkom. Nadat Scout geboren was, voelde ik me direct mama. Dat is een oerinstinct”, aldus Evi Hanssen die er in Max Magazine aan toevoeg dat ze nadien zo snel mogelijk een tweede wilde…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.