Frans Bauer beleefde een drama toen hij getuige was van de vergeefse reanimatie van zijn vader…

Frans verloor zijn vader aan een hartstilstand. De zanger was erbij toen in het ziekenhuis gepoogd werd zijn vader te reanimeren. Een uur lang stond Frans Bauer doodsangsten uit aan het ziekenhuisbed van zijn vader…

“Weer thuis ging ik zitten en was ik al vrij snel geestelijk weg”, vertelt Frans Bauer in Party. “Ik was kapot, zat er totaal doorheen.” Maar toen volgde er een opvallend mooi moment…

“Gek genoeg heb ik op dat moment mijn allermooiste moment als vader beleefd”, onthult Frans Bauer in het weekblad.

“Mijn vier jongens, die zelf ook verdriet hadden om hun opa, werden heel fysiek en kwamen allemaal om mij heen hangen.” De emoties liepen hoog op…

“Niet huilen papa. Het komt wel goed papa”, vertelden zijn zoons aan een ontroerde Frans Bauer. “Niet te geloven dat mijn kerels mij troostten in plaats van andersom.” En dan kan Frans Bauer slechts één conclusie trekken…

“Mooi dat ze eigenhandig aanvoelden dat ik op dat moment even geen vader voor ze kon zijn, maar zij mij beter konden helpen.” En dat heeft volgens Frans Bauer vooral te maken met de opvoeding die Mariska en hij hun zoons hebben gegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.