Dirk Hoogstraten heeft voor het eerst gereageerd op zijn relatiebreuk met Montana Meiland. Wat liep er fout?

Dirk geeft toe dat het ook voor hem als een verrassing kwam dat Montana hun verloving verbrak. Een klap in het gezicht. Dirk verduidelijkt…

In Privé onthult Dirk dat de voormalige geliefden afspraken niet met de pers te praten over de ware reden van hun relatiebreuk, al wil Dirk wel één ding kwijt…

“Ik kan in elk geval verzekeren dat er van beide kanten geen anderen in het spel zijn”, benadrukt Dirk in Privé. “We vinden het allebei enorm jammer.” Dirk ziet één mogelijkheid waarom Montana de verloving verbrak…

“Montana wilde misschien meer haar eigen gang gaan. Hoe ons gesprek over uit elkaar gaan is geweest, ga ik niet vertellen. Zoiets loopt nu eenmaal zo”, aldus Dirk Hoogstraten in Privé.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.